Stutteri Tørvesletten

Velkommen

Stutteri Tørvesletten er et lille familiedrevet stutteri, der ligger i Smørum lige uden for Storkøbenhavn. Vores avlsmål er at opdrætte smukke og velfungerende DV-heste med nogle af europas bedste blodlinier, og vi bestræber os på at få 2-3 føl om året.

Alle vores heste opvokser under optimale forhold. De går på fold i dagtimerne i vinterhalvåret og på døgnfold i sommerhalvåret. Vi fodrer hestene individuelt med Suregrow, Built up Cubes, Speedy beet samt kvalitetswrap ad libitum for at sikre et optimalt vækstforløb. Alle vores heste får regelmæssigt beslagssmed, og vi samarbejder med Højelse Dyreklinik vedr. inseminering af vores avlshopper samt hestenes generelle sundhedstilstand.

Velkommen til vores hjemmeside.

Pernille og Steen Rugaard

Nyheder


18.05.2013
3. og sidste Sezuanføl er født
Tørveslettens Spartacus kom godt og sikkert til verden. Han er et super dejligt, brunt hingsteføl som er frisk og fuld af spilopper allerede. Vi glæder os til at se ham, når han er foldet ud...

16.04.2013
Føl nr. 2 er kommet til verden
Nr. 2 føl efter Sezuan og vores guldmedaljehoppe Snowflake (Stedinger/Carano) er kommet til verden - og sikke en skønhed. Vi har fået det smukkest tænkelige og helt fantastisk velbyggede hoppeføl, sort med blis og 4 sokker. Sezuan har til fulde indfriet vores forventninger, og vi glæder os nu til det sidste afkom efter ham i år. Det bliver efter vores sølvmedaljehoppe Tørveslettens Quattro (Quaterback/Carano).

10. april 2013
Det første Sezuanføl har meldt sin ankomst
Lige før midnat kom vores første føl efter Sezuan/Quaterback (embryoføl) til verden. Det blev et flot og langbenet hoppeføl, der kun har gjort, at vi glæder os endnu mere til de næste 2 Sezuanafkom, der fødes på Tørvesletten i år. Den næste rugehoppe (Sezuan/Stedinger) er over termin og den sidste rugehoppe (Sezuan/Quaterback) har termin 25. apil.

04.01.2013
Tørveslettens Fifty-fifty udtaget til hingstekåringen i Herning
Tørveslettens Staminas første afkom Fifty-fifty er blevet udtaget til Hingstekåringen i Herning. Han er efter Fûrstenball/Stedinger/Carano, og er ejet af Stutteri Tørvesletten og Helgstrand Dressage i fællesskab. Vi glæder os meget til at vise ham frem i Herning, og er uendelig stolte over vores fantastiske hoppe Stamina for at have produceret sådan et pragteksemplar i første forsøg!
 
21.11.2012
Tørveslettens Horatio til Anne Troensegaard
Det er med stor glæde og en god portion stolthed, vi i dag har sagt farvel og held og lykke med fremtiden til Horatio. Horatio ejes nu af VM-rytteren Anne Troensegaard.
Horatio er efter Hotline/Stedinger/Schwadroneur. Vi ønsker Anne held og lykke med hendes nye dreng, og vi glæder os til at følge dem i fremtiden.
 
Stutteri Tørvesletten ApS | CVR: 29819297 | Tørveslettevej 10, 2765 Smørum - Danmark | Tlf.: +45 28 74 48 84